Борис Кузманов

Борис Кузманов е поранешен автор на IT.com.mk, студент на ФИНКИ, придонесувач кон развојот на платформата за блогирање WordPress, автор на mk.wordpress.org, GNU/Linux и Android корисник, слободен софтвер ентузијаст, гик и нинџа.

697 објавени новости