Бидете во тек со ИТ индустријата
Бараш некојa компанија?
Сите ИТ компании се на ИТ индекс
ит индекс ви претставува

Netcetera

  • Година на основање: 1996
  • Дејност:
  • Вработени: 51 - 100

Netcetera постои од 01.01.1996 година. Во Македонија започна со работа под името Пантон на 01.10.2001 г. како дел од Netcetera Group, иако идејата за локалната компанија датира уште порано, годината кога планот за Пантон беше исцртан на салфетка во еден ресторан во Цирих. Во 2011 година овие две компании се споија и станаа една.

it.mk серијал

Механички тастатури

Идејата е покрај техничките вештини, да креираме развојна околина која што ќе создава нови таленти, ќе ги унапредува постоечките и ќе дава дополнителна вредност за соработка на проекти и поддршка на бизнис идеи.