Employer Branding

IT.mk е основан пред 15 години од страна на ИТ компанијатa IWM Network. Денеска, со повеќе од 1 милион посети годишно, IT.mk е онлајн дестинација која преку својата платформа ја обединува македонската ИТ заедница и претставува водечка дестинација за сите новости, настани и случувања во полето на информатичката технологија, со фокус на локалните случувања.

Basic

Regular

Pro

ИТ Кариера

Неограничени регуларни огласи
Верификуван огласувач беџ
Промовирани огласи

5

15

ИТ Портал

ПР текстови

3

5

10

ПР интервју

1

2

ИТ Индекс

Премиум профил
Приказ на насловна на IT.mk
Јавна благодарност за поддршка на социјални медиуми

ИТ Истражувања

Комерцијална лиценца за користење на податоци
RAW дата од Мапирање 2022

Премиум членство

1337 премиум претплати

5

10

Basic

€ 1.346 годишно

Regular

€ 2.179 годишно

Pro

€ 3.530 годишно

410.000+ прегледи на страни месечно
116.000 посети месечно
31.700+ регистрирани членови
2.500+ огласи за вработување
 • Посети 2.089.430 (просек: 116.000 посети/месечно)
 • Уникатни посетители 725.260
 • Прегледи на страни 7.386.271
 • Просечно време на посета 4 минути и 58 секунди
 • Број на регистрирани членови 31.700+
 • Број на премиум членови 100+
 • Број на објавени огласи за работа 2.500+
 • Број на објавени статии 19.000+
 • Број на форум теми 42.900+
 • Број на објавени форум мислења 889.000+
 • Следбеници нa друштвени медиуми 32.000+

Период: 1 јануари, 2021 до 30 јуни, 2022

Филтрирај

Бренд

Цена

Залиха

Попуст

Во соработка со
Нексио Компјутери
Салон29