Технологии на иднината: Црвените цигли во иднина би можеле да ги користиме и како батерии [серијал]

во 1337, Хардвер

Овој текст е дел од серијалот „Технологии на иднината“ во кој во серија од неколку текста ќе ви ги претставиме идните технологии кои ветуваат и имаат потенцијал за широка адаптација. Енергетската криза предизвикана од високата цена на природниот гас и нафтата во Европа е добар показател дека транзицијата од фосилни горива кон обновливи извори треба да се случи што е можно побрзо… Замената за енергијата од фосилни горива веќе постои и е широко достапна, – […]

Оваа содржина е заклучена и наменета за it.mk премиум членови.

basic

годишно членство

1.500 ден.

зачлени се

1337

годишно членство

3.000 ден.

зачлени се

Поддржете го IT.mk со активирање на премиум членство и добијте пристап до ексклузивни содржини, добри ИТ зделки и други изненадувања.

Доколку веќе имаш премиум членство, најави се тука.