ПР Текст

 

Објавете комерцијален ПР текст и проследете ја вашата порака до публиката на IT.mk!

  • Нема ограничување во должина на текст.
  • Нема ограничување за фотографии и/или видео (видеата само мора да се хостирани на YouTube или сл.).
  • Потребно е објавените фотографии да бидат со висока резолуција.
  • Не смее да третира политички и други теми кои не се во доменот на технологијата.
  • Не смее да биде во интервју формат.
  • Не смее да дава контекст како да е напишано од IT.mk.
  • ПР текстот јасно е означен дека е спонзориран и од која компанија.

Пример за веќе објавени ПР текстови: https://it.mk/category/sponzorirani

ПР текстот се објавува на IT.mk и потоа се дистрибуира на социјалните медиуми (FB, TW, LI) по објава, и уште еднаш со “Деновиве на IT.mk:” таг во следните 4-5 дена, и по трет пат “Во случај да пропушти:” во рок од 7 дена.

8.499 ден

Сакаш дополнителен попуст? Стани член со активирање на 1337 членство!
Цена со 1337 членство: 8.499 ден
Дознај повеќе

Категорија:
Brand:it.mk

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.