Технологии на иднината: Батерии од графен

во 1337, Хардвер

Овој текст е дел од серијалот „Технологии на иднината“ во кој во серија од неколку текста ќе ви ги претставиме идните технологии кои ветуваат и имаат потенцијал за широка адаптација. Графенот е еден од материјалите кои имаат потенцијал да се користат во речиси сите индустрии и радикално да изменат технологии кои денес се актуелни. Биомедицината, композитни материјали, електроника, енергетски сектор, тенки мембрани, сензори, филтри, сето ова е дел од областите во кои графенот во иднина […]

Оваа содржина е заклучена и наменета за it.mk премиум членови.

basic

годишно членство

1.500 ден.

зачлени се

1337

годишно членство

3.000 ден.

зачлени се

Поддржете го IT.mk со активирање на премиум членство и добијте пристап до ексклузивни содржини, добри ИТ зделки и други изненадувања.

Доколку веќе имаш премиум членство, најави се тука.

ит кариера

АПГРЕИТ МК ДООЕЛ

Front-End Developer

Matrix IT Global Services Macedonia

Software Developer

види ги сите огласи на kariera.it.mk