Технологии на иднината: Робо-пчели [серијал]

во 1337, Свет, Хардвер

Овој текст е дел од серијалот „Технологии на иднината“ во кој во серија од неколку текста ќе ви ги претставиме идните технологии кои ветуваат и имаат потенцијал за широка адаптација. Бројот на пчели на глобално ниво за жал секоја година се намалува. Како дел од причините за намалување на бројот на овие инсекти кои се значајни за природниот еко-систем се наведуваат пестицидите, сушата, уништувањето на животната средината, загадувањето на воздухот, климатските промени. Разочарувачки, сè уште […]

Оваа содржина е заклучена и наменета за it.mk премиум членови.

basic

годишно членство

1.500 ден.

зачлени се

1337

годишно членство

3.000 ден.

зачлени се

Поддржете го IT.mk со активирање на премиум членство и добијте пристап до ексклузивни содржини, добри ИТ зделки и други изненадувања.

Доколку веќе имаш премиум членство, најави се тука.

ит кариера

АЛОЗИС КОМУНИКЕЈШНС Д.О.О.Рим, Р.Италија - Подружница Скопје Р.Македонија

Full Stack Java Developer

види ги сите огласи на kariera.it.mk