Basic членство

Сакаш да пружиш поддршка на IT.mk, меѓутоа 1337 членството ти е премногу трошок во овој момент? Basic членството е тука за тебе. Ова членство нуди пристап до премиум содржини, пристап и можност за постирање во секцијата за огласи, статус на верификуван огласувач како и дополнителен попуст на производите во ИТ Маркет.

Целосна листа на бенефити има тука.

Tnx што ни помагаш IT.mk да опстане и да се подобри! 

Членството е на годишно ниво.

499 ден

SKU: ITCHBSC Категорија:
Brand:it.mk

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.