Avatar img-thumbnail img-circle

Андреј Хаџи-Василев

Андреј зад себе има шест годишна кариера како фриленсер. Ентузијаст за технологија и се што ја опкружува, слободното време го користи за гејминг или планински велосипедизам.

80 објавени новости