Новица Наков

Новица Наков e дипломиран економист и истакнат член на организацијата Слободен софтвер Македонија уште од нејзиното основање. Учествуваше во креирањето на Националната политика за слободен софтвер. За себе вели дека прави работи за да види дали може да се направат.

31 објавени новости