Милош Ристоски

Основач и главен графички дизајнер на squareONE Marketing & Advertising. Неговиот труд е познат по минималистиски и чист дизајн. Во слободно време сака да истражува и чита на теми поврзани со теориите на визуелните медиуми.

15 објавени новости