Интервју: UpShift – амерички стартап со инвестиција од 4 милиони USD, искодиран целосно во Скопје

во 1337, Интервјуа

Upshift е платформа која на компаниите во САД им овозможува да пронајдат работници за флексибилни работни позиции за кои е потребно физичко присуство. Благодарение на ригорозната селекција вработените преку платформата во 95 отсто од случаите успешно ја завршиле работата. Оваа бројка е и поимпресивна во споредба со просекот за секторот кој е 40%. Она што е исто интересно за овој стартап е дека техничката страна на приказната – софтверот, одржувањето и надградбите целосно се прават […]

Оваа содржина е заклучена и наменета за it.mk премиум членови.

basic

годишно членство

1.500 ден.

зачлени се

1337

годишно членство

3.000 ден.

зачлени се

Поддржете го IT.mk со активирање на премиум членство и добијте пристап до ексклузивни содржини, добри ИТ зделки и други изненадувања.

Доколку веќе имаш премиум членство, најави се тука.

види ги сите огласи на kariera.it.mk