Seavus

Последен пат ажурирано на 12 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Адреса
11 Октомври 33A, Скопје
Дејност
501-1000
вработени
1999
година на основање
Менаџмент
Игор Лештар
главен извршен директор
Коча Бошку
претседател
Кристина Цветанов
главен финансиски директор
Оливера Геговска
менаџер за човечки ресурси

Содржина поврзана со Seavus