Нина Николиќ

Откако дипломира на е-бизнис, Нина работеше социјален маркетинг, беше консултант за комуникација во интернационални организации и НВО-а. Сега ја истражува стартап заедницата во регионот како еден од ретките фриленсери за интернационални медиуми.

46 објавени новости