Горјан Јовановски

Горјан Јовановски е веб-мобилен девелопер кој од неодамна се пресели во Амстердам да ги продолжи своите студии. Активен е во македонската Mozilla заедница. Повеќе има на неговиот сајт

9 објавени новости