SC Ventures

Последен пат ажурирано на 10 мај, 2017.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

sc-ventures.com
[email protected]
02/3103-880

Адреса
бул. Партизански одреди бр. 15А-2-5
Дејност
0 - 10
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Татјана Забасу
партнер
Јуре Микуз
партнер
Јан Коблер
партнер
Домагој Ореб
партнер
Тагирано со

Содржина поврзана со SC Ventures