ReThing

Последен пат ажурирано на 18 август, 2022.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

rething.se

Адреса
Св. Кирил и Методиј 18, Скопје
Дејност
11-50
вработени
2021
година на основање
Менаџмент
Димитар Најденов
Managing Director / Product Manager
Ивана Каралиева
Co-Founder / Product Manager