Howitzer

Последен пат ажурирано на 17 ноември, 2021.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

www.howitzer.co
[email protected]

Адреса
Автокоманда, Скопје
Дејност
1 - 10
вработени
2020
година на основање
Менаџмент
Никола Велковски
Ко-основач и CEO
Стефан Котевски
Ко-основач и CTO
Томислав Јуруковски
Ко-основач и Девелопер
Тагирано со