Duna

Последен пат ажурирано на 12 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

duna.mk
[email protected]
02/3104-500

Адреса
бул. 8-ми Септември бр. 18, Скопје
Дејност
51 - 100
вработени
1995
година на основање
Менаџмент
Александар Пајковски
ко-основач
Коце Петров
ко-основач
Тагирано со