Adeva

Последен пат ажурирано на 26 јануари, 2024.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

http://adevait.com

[email protected]

076296001 / 076296003

Адреса
бул. Партизански Одреди 17, 11 Скопје
Дејност
10-20
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Тошо Трајанов
ко-основач
Катерина Трајчевска
ко-основач

Содржина поврзана со Adeva