Наум од Furious Avocado открива како се прават мобилни игри кои доаѓаат до стотици милиони преземања

На почетокот на минатиот месец македонското студио за видеоигри Furious Avocado ја издаде и својата втора игра Candle Craft, која веднаш стана светски хит – неколку милиони играчи веќе играат и се забавуваат креирајќи виртуелни свеќи и надградувајќи го своето студио за свеќи. Издавач на Candle Craft 3D е најголемиот издавач на т.н. „хиперкежуал“ видеоигри Voodoo. Furious Avocado е основано на 15-ти јануари 2020 година од страна на Бобан Стојчевски, Дамјан Михаилов, Томи Џуровски, Марио […]

Оваа содржина е заклучена и наменета за it.mk премиум членови.

basic

годишно членство

1.500 ден.

зачлени се

1337

годишно членство

3.000 ден.

зачлени се

Поддржете го IT.mk со активирање на премиум членство и добијте пристап до ексклузивни содржини, добри ИТ зделки и други изненадувања.

Доколку веќе имаш премиум членство, најави се тука.

види ги сите огласи на kariera.it.mk