На што да внимавате при купување на клучеви за игри од неофицијални продавници [купивме три]

Времето на купување физички копии на игри е во фаза на заминување. Локално, тука и таму, гејмерите на конзоли имаат на располагање прилично мал број игри, најчесто преку Галерија, Анхоч, Сетек и слични продавници, но за 95% од продажбите сепак е потребно да направите дигитална трансакција и да купите клуч за играта која ја сакате. Во поглед на ова, со години гејмерите се поделени. Од една страна, некои купуваат клучеви од официјални продавници, како од […]

Оваа содржина е заклучена и наменета за it.mk премиум членови.

basic

годишно членство

1.500 ден.

зачлени се

1337

годишно членство

3.000 ден.

зачлени се

Поддржете го IT.mk со активирање на премиум членство и добијте пристап до ексклузивни содржини, добри ИТ зделки и други изненадувања.

Доколку веќе имаш премиум членство, најави се тука.

види ги сите огласи на kariera.it.mk