Креирајте форми со Form Builder од Embed Social

во ИТ.МК

Македонската компанија Embed Social претстави нова функционалност на својата платформа – модул за креирање на онлајн форми. Формите се проширување на функционалностите на модулот кој и досега ги нудеше платформата на Embed Social која специјализира како платформа која овозможува лесно и брзо организирање и претставување на значајни содржини (рецензии, слики, хаштагови, албуми…) генерирани од корисници.

Form Builder модулот е изработен на барање на бизнис клиентите кои имале потреба за содржина креирана од корисници, без разлика дали тоа е рецензија, споделување искуство или пак фотографии и текст. Можноста за користење на формите веќе е достапна и може да ја разгледате на страницата на Embed Social.

Креирањето на формите е едноставно. Корисникот најпрво одбира шаблон (template) кој сака да го искористи и потоа може да промени и да уреди дел од формата. Секако за крај оваа форма треба да се сподели на веб-страница.

„Со Embed Social Forms Builder, во едно решение комбинираме прекрасни шаблони со интерактивни графички контроли. Резултатите кон кои се стремиме се повеќе ангажмани и повеќе одговори на веб-страниците на нашите корисници“, вели Никола Бојков од Embed Social.

EmbedSocial Forms Builder  моментов има промоција на Product Hunt. Ако ви се допаѓа идејата секако може да ја поддржите и да гласате за неа.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments