Спонзориран текст

ИТ компанијата Делтатре го одбележа отворањето на редизајнираната канцеларија во Скопје

Спонзорирано од Deltatre

во ИТ Кариера, ИТ.МК, Спонзорирани

Делтатре неодамна официјално го прослави отворањето на новата канцеларија во Скопје која доби нов и уникатен изглед. На забавата присуствуваа вработените од Делтатре Скопје, соработници, како и вработени од останатите канцеларии на Делтатре низ светот.

Водечката компанија во ИТ сферата чиј главен фокус се развивањето на софтвер за спорт и забава успеа да создаде модерен и удобен простор кој поттикнува продуктивност, креативност и секако забава. 

Новиот дизајн на канцеларијата го сочинуваат главниот канцелариски простор кој има отворен концепт, како и неколку функционални микро простории, конференциски сали, соба за презентации и „on-call booths“ кои им овозможуваат флексибилен простор за работа на вработените.

Она што ја прави оваа канцеларија исклучително различна се деловите наменети за релаксација и дружење. Вработените во Делтатре можат слободното време да го поминуваат во собата за игри, собата за рекласација и медитација, гледајќи филм во малата кино сала или дружејќи се во новата омилена зелена просторија. 

Новиот и модерен редизајн на канцеларијата е комплетиран со целосно брендирање и опрема на Делтатре. 

HR менаџерката Стефанија Зип вели: Неверојатно возбудливо е да се видат реализирани нашите планови за канцеларијата на Делтатре во Скопје. Убедена сум дека ќе биде средина која ќе се карактеризира со иновации, соработки и стекнување нови знаења и искуства. Ова е одличен момент да се придружите на тимот на Делтатре – работиме на некои од најголемите настани во светот, додека продолжуваме да го развиваме нашето портфолио на продукти и да им служиме на значајни клиенти од областа на спортот и забавата.“

Сепак, многу поважно од самата канцеларија е тимот на креативни, мотивирани и продуктивни професионалци кои го прават ова место идеална средина за работа. Во моментов Делтатре има повеќе отворени работни позиции и е во потрага по посветени и талентирани нови колеги.

Ги охрабруваме сите заинтересирани да ја посетат веб страницата на Делтатре и да ја пронајдат позицијата која најмногу одговара на нивното искуство и експертиза.  

Делтатре е лидер во создавањето ултимативно стриминг-искуство на спортските обожаватели во секое време, од секое место и на секој уред. Со своите водечки продукти на пазарот и портфолиото на услуги, оваа компанија го промени начинот на кој луѓето ги доживуваат и консумираат спортот, платформите за забава и воопшто стримингот. Во престижната листа на Fast Company, Делтатре е именувана како една од „Најиновативните компании во светот“.

Информации за контакт
ПР менаџер – Бен Тобин
[email protected]

HR менаџер – Стефанија Зип
[email protected]

Напомена:

Ова е комерцијален ПР текст закупен од страна на Deltatre. IT.mk не сноси никаква одговорност за текстот и неговата содржина. Доколку сте заинтересирани да објавите промотивен текст, испратете го на [email protected]
види ги сите огласи на kariera.it.mk