New Man’s Business Accelerator

Последен пат ажурирано на 12 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

newmansba.com
[email protected]
070 365 436

Адреса
Женевска 17б, Скопје
Дејност
11 - 50
вработени
2014
година на основање
Менаџмент
Ирена Н. Чаушевска
основач и извршен диркетор
Тагирано со

Содржина поврзана со New Man’s Business Accelerator