Native Teams

Последен пат ажурирано на 11 август, 2022.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

nativeteams.com
[email protected]

+389 77 963 739

Дејност
51-200
вработени
2020
година на основање
Менаџмент
Jack Thorogood
Founder & CEO
Никола Бубевски
Co- Founder & Country Director
Александра Митревска
Co-Founder & COO
Симона Алкесовска
COO