Microtica

Последен пат ажурирано на 10 јули, 2022.
Пријави неточни информации.

Адреса
ул. Пиринска 29, Скопје
Дејност
11-50
вработени
2016
година на основање
Менаџмент
Раде Деспотовски
Co-Founder & CTO
Марија Наумовска
Co-founder