Метаморфозис

Последен пат ажурирано на 14 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

metamorphosis.org.mk
02/3109-325
[email protected]

Адреса
ул. Апостол Гусларот бр. 40, Скопје
Дејност
1 - 10
вработени
2010
година на основање
Менаџмент
Бардил Јашари
Извршен директор
Филип Стојановски
Програмски директор

Содржина поврзана со Метаморфозис