Lynx Animation

Последен пат ажурирано на 13 септември, 2017.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

lynxanimation.com
[email protected]
072/306-333

Адреса
Перо Наков 110, Скопје
Дејност
11 - 50
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Марко Угарковиќ
генерален менаџер
Алан Гонзалес
маркетинг директор
Гоце Цветановски
креативен директор
Михајло Димитриевски - Мичо
арт директор