Furious Avocado

Последен пат ажурирано на 10 јули, 2022.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

furiousavocado.com
[email protected]

Дејност
2-10
вработени
2020
година на основање
Менаџмент
Иво Нешкович
Chief Technology Officer and Co-Founder
Наум Михајловски
CEO/CCO & Co-Founder
Томи Џуровски
Art Director and Co-Founder
Бобан Стојчевски
Game Designer and Co-Founder