Facebook ги надополнува коментaрите, ќе има гласање и подкоментари

во Друштвени мрежи

Од сликата се гледа опција за корисничка мрежа, односно локација на корисникот, школото или компанијата во која е врaботен, доколку го има тоа додадено во профилот. Ќе има и гласање на коментарите, нешто налик на Like опција на коментарите само што ова ќе значи рејтинг на коментари кој ќе ги истакнува и искачува коментарите на постот, налик на Digg и Reddit. Тој рејтинг систем е третата промена и е процент на позитивни гласови на коментарите.

Последната промена што се гледа од сликата е подкоментирање, односно коментирање на коментар или со други зборови нанижување на коментари на коментар. Нешто налик на системот за коментирање на IT.com.mk подолу.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments