Мартин Рајовски

Мартин Рајовски а.к.а Калчо е модератор на форумот на It.com.mk. Љубител е на квалитетен звук, модерно израбoтени веб сајтови, рап, bodyart... Главна преoкупација во животот му е хардвер и се поврзано со технологијата.

25 објавени новости