Дарко Булдиоски

Дарко е блогер, но поважно основач на маркетинг агенцијата NewMedia.mk и организатор на AllWeb.mk, конференција за интернет маркетинг. Постојано е присутен на Twitter и огромен фан на кошарката.

4 објавени новости