Видео: Светот на друштвените медиуми 2011

Дали мислите дека Google е #1 сајт по посетеност? Дали сте се запрашале колку % од светската популација е на Facebook? Дали знаете колку минути месечно поминува просечниот корисник на Facebook? Колку слики се објавуваат на Facebook секоја секунда?

Одговорите на овие и уште многу интересни прашања поврзани со друштвените медиуми ќе ги пронајдете во видео-инфографикот насловен “Светот на друштвените медиуми 2011”, изработен од компанијата videoinfographics.com.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments