Паблос Холман е хакер и иновоатор. Тој е и безбедносен експерт и истражувач, а неговиот TEDx говор е одличен показател за можностите на вешт хакер и опасностите од небезбедна технологија.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments