Спонзориран текст

Смартус Македонија со неповторливи ниски цени за Black Friday

Спонзорирано од Smartus.mk

во ИТ.МК, Спонзорирани, Хардвер

Традиционално и оваа година не изостануваат попустите на македонската веб продавницата Смартус.

Smartus.mk


Електрични велосипеди, траки за трчање, паметни часовници, прочистувачи на воздух, роботски правосмукалки и многу други смарт уреди за сечиј вкус со екстра попусти во пресрет на Black Friday. 

Заштеди на цена, а не на квалитет.

Погледни ја тука Black Friday понудата и нарачај го твојот смарт уред по супер намалена цена > https://www.smartus.mk/akcija/black-friday/

Напомена:

Ова е комерцијален ПР текст закупен од страна на Smartus.mk. IT.mk не сноси никаква одговорност за текстот и неговата содржина. Доколку сте заинтересирани да објавите промотивен текст, испратете го на [email protected]