Преземајте видеа од социјални мрежи со SocialSnapper

Како постојани гости низ социјалните мрежи, често се случува да наидете на некое интересно видео. Нивното преземање не се охрабрува од самите социјални сајтови и, обично, она што треба е да побарате помош од некоја трета алатка.

SocialSnapper ви дозволува да преземате видео материјали од Reddit, Twitch, YouTube, Twitter и Instagram.

Откако ќе го отворите веб сајтот преку вашиот прелистувач, ќе ги забележите петте табови. Кликнете на соодветниот таб, односно Reddit, Instagram, YouTube, Twitch или Twitter и префрлете го претходно копираниот линк со видеото во понуденото поле. По притискање Enter, видеото ќе се отвори во нов прозорец преку кој ќе можете да кликнете на копчето Download.

SocialSnapper e оптимизиран за работа со сите најчесто користени прелистувачи, но се случува да не можат сите содржини да бидат прикажани, а, со тоа, и симнати. Но, со оние кои можат, лесно ќе можате да добиете офлајн копија, па дури и да комбинирате неколку кратки видеа во едно долго.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments

ит кариера

ProCredit Banka

Data scientist

Matrix IT Global Services Macedonia

DevOps Engineer

види ги сите огласи на kariera.it.mk