Објавен прирачник за пристапни опции во Едубунту

Avatar img-thumbnail img-circle

во Совети

Прирачникот е отпечатен во 1.000 примероци и главно е наменет за поддршка на пристапот кон компјутери на учениците со хендикеп во редовните училишта.

Прирачникот е достапен за преземање на следнивe веб-сајтови:

(via metamorphosis.mk)

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments