Kога содржината е крал, а разговорот е кралица (презентација)

Boondoggle, дигитална маркетинг агенција, објави интересна презентација во која објаснува како всушност компаниите треба да се активираат на друштвените мрежи, како да го започнат разговорот и како да продолжат да комуницираат со своите сегашни и потенцијални клиенти.

Како што кажува и самиот наслов, најважна е содржината. Без содржина нема да привлечете внимание. Но, ако имате содржина тогаш ќе може да започнете разговор со корисниците, да ги изненадите со нешто повеќе и со тоа да креаирате лојални корисници од кои ќе очекувате интеракција и со кои може да го изградите брендот во дигиталниот свет.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments