Venikom Mobile

Последен пат ажурирано на 14 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

вебсајт

Адреса
бул. Партизански Одреди 62/7, Скопје и ул. Ленинова бр. 0/5, Кочани
Дејност
11 - 50
вработени
2008
година на основање
Менаџмент
Иван Ивановски
ко-основач