Semos Group

Последен пат ажурирано на 15 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

semos.com.mk
[email protected]
02/246-5900

Адреса
ТЦ Скопјанка бл. 2 лам. 6, Скопје
Дејност
11 - 50
вработени
1984
година на основање
Менаџмент
Герасим Ванчев
извршен директор
Валентина Тасева
менаџер на Семос Едукација
Тагирано со

Содржина поврзана со Semos Group