IT Labs

Последен пат ажурирано на 2 јули, 2022.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

it-labs.com
[email protected]

+389 2 3111 033

Адреса
ул. 11 Октомври 25, Скопје
Дејност
201-500
вработени
2005
година на основање
Менаџмент
Владимир Илиевски
Co-Founder & Managing Partner
Тино Самарџиски
Senior Security Officer
Бранислав Ѓорчевски
Innovation, Value Transformation, Automation
Костандина Зафировска
Генерален менаџер