Hoyo Tech

Последен пат ажурирано на 5 јули, 2022.
Пријави неточни информации.

Адреса
ул. Димче Ковачевски 5/18, Струга
Дејност
2-10
вработени
2018
година на основање
Менаџмент
Димитар Стојкоски
Co-Founder & CTO
Dashmir Istrefi
Co-Founder & CEO