Girls in Tech Macedonia

Последен пат ажурирано на 14 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

вебсајт

Дејност
0 - 10
вработени
2014
година на основање
Менаџмент
Јасна Тренговска
извршен директор
Моника Ризовска
менаџер за бизнис развој
Ирена Ефремовска
менаџер за кариерен развој
Александра Дудик
ПР и маркетинг менаџер
Ермира Алиу
менаџер за настани