Hootbar, кул споделување линкови преку барот за адреси

Hootsuite го купи TwitterBar додатокот за Firefox симнат околу 2 милиони пати и го преименува во Hootbar. Додатокот e интересен и лесен начин за споделување линкови и пораки на Twitter преку барот за адреси на прелистувачот. Заедно со Hootlet овој додаток станува навистина корисен за постирање и на другите друштвени мрежи како Facebook, фан страни на Facebook, и тоа преку повеќе различни профили.

HootBar за Firefox има интересно команди за користење на сервисот. Пример

  • додавање на -post на крај на пораката ја праќа веднаш пораката на Twitter

  • додавање на -hoot го отвара Hootlet мениот за споделување на различни мрежи преку Hootsuite профилите

  • додавање на -account во URL барот овозможува додавање на повеќе Twitter профили

  • пишување на -options гo отвара менито за опции

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments

ит кариера

АЛОЗИС КОМУНИКЕЈШНС Д.О.О.Рим, Р.Италија - Подружница Скопје Р.Македонија

Senior Full Stack Java Developer

види ги сите огласи на kariera.it.mk