Flickr ги прошири своите можности за споделување

  • Споделувајте од страница со фотографии: сега има интегрирани опции за споделување од секоја страница со фотографии. Кога не сте логирани на страницата, имате можност да ја споделите сликата која сакате само на Facebook и Twitter, но ако се логирате, ќе ви се појават повеќе можности (Tumblr, Blogger, WordPress).
  • Можете да споделувате и приватни фотографии на Facebook: односно ја имате опцијата да ги споделите вашите фотографии со Facebook пријателите, без да ги направите да бидат јавни на Flickr. Иако не звучи како толку добра идеја, сепак останува на вас.

„Ако сте како нас, сигурно имате повеќе места на Интернет каде можете да се изразите. Можеби го користите Facebook за да се дружите со вашите пријатели од факултет, Twitter за луѓе кои ги делат вашите интереси, или блог како ваш мегафон кон светот. Промените кои ги објавуваме денеска прават да е полесно да се качат фотографиите еднаш на Flickr за потоа да му ги покажете на целиот свет“ , вели Flickr.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
види ги сите огласи на kariera.it.mk