Емир Слезовиќ

Автор соработник на IT.mk, кој известува за македонските креатори, локалната стартап сцена, а некогаш и за маркетиншките работи. Промотер на фанки заедница на стартапи и професионалци. Скоро секој петок е во Кантина на Funky Coworking Friday.

16 објавени новости