Зборувајте со вашите Facebook пријатели преку Hotmail сандачето

во Совети

За да ја искористите оваа опција, треба да се логирате на MSN додека се наоѓате во Hotmail сандачето, и да го поврзете Facebook профилот со вашиот MSN профил. Откако тоа ќе го направите, ќе ви се појават пријателите од Facebook заедно со контактите од MSN и разговорот може да почне.

Додека ја тестирав оваа опција, имав доста проблеми. Веднаш се конектираше но сихронизацијата не беше секогаш точна. Исто така, на моменти пишуваше со кого разговарам, на моменти не, како на сликата подоле.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
1 Коментар
Најнови
Најстари Со највеќе гласови
Inline Feedbacks
View all comments
Boki
Boki
10 years ago

Внимавајте барем малку на јазик, правопис, граматика…

Бидејќи Gmail не претрка донасајќи ја комуникацијата преку инбоксот, ние отидовме чекор понатаму и ги донесовме и нашиор четот и Facebook четот во Hotmail

Извор: http://it.com.mk/zboruvajte-so-vashite-facebook-p

види ги сите огласи на kariera.it.mk