Видео комуникација во проширена реалност со lifeAR

lifeAR e најновата алатка од лабораторијата на teamViewer, а е замислена да ви дозволи да започнете видео комуникација со до шест луѓе. За време на видео комуникацијата добивате можете да уживате во одредени предности на проширената реалност и во самото видео, кое се одвива во реално време, да вметнувате рачно напишани белешки, тродимензионални стрелки, емоџи и многу повеќе!

Преку употреба на проширена реалност, вашиот видео чет добива значително подлабока и покреативна димензија каде ви се дозволува директно и во реално време да пружате помош од далечина или да искажете одредена повратна информација. Целиот интерактивен чет може да биде сниман, а потоа и споделен на социјалните мрежи.

lifeAR е апликација која е достапна и за Android и за iOS.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments