Уредувајте PDF документи директно од прелистувачот со Sejda.com

Avatar img-thumbnail img-circle

во Веб

PDF форматот е еден од најраспространетите формати, но знае да биде предизвик кога ќе наидете на некој документ во кој сакате да вметнете дополнителни елементи, да одстраните или прилепите страни, како и да го конвертирате документот во некој друг формат.

Sejda е вебсајт кој нуди директен пристап до над 30 онлајн алатки за максимална манипулација со PDF документите. Откако ќе прикачите некој документ, лесно можете да започнете со вметнување текст или фотографии, како и да цепкате или спојувате повеќе документи. Паралелно со ова, можете да го заштитите или потпишете документот, да вметнете воден жиг, да конвертирате еден во друг формат, да активирате OCR поддшка и многу повеќе.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments